Informatiepagina's

Waarom ik dit werk doe


Als ervaringsdeskundige weet ik wat het is, om in een huis met verkeerde straling te wonen.


Dertig jaar geleden overkwam mij het volgende. Nadat ik in een bepaald huis kwam wonen, kreeg ik allerlei onverklaarbare klachten. Geen arts of therapeut kon me helpen. Na een half jaar was ik radeloos en wist niet meer wat te doen. Door toevallige omstandigheden moest ik toen enkele weken die woning uit en .........al mijn klachten verdwenen! Zo ontdekte ik last te hebben van de straling van deze woning. Deze ervaring is beschreven in de blog ‘Waarom ik dit werk doe', klik hier.
 
Die ervaring heeft een groot effect op mijn leven gehad. Ik was toen net klaar met mijn opleiding tot geoloog (aardwetenschapper). Door deze exacte achtergrond was het een schok om te ontdekken, dat ik een aangeboren stralingsgevoeligheid had.
 
 
Daar wilde ik alles over weten. Het bracht me ertoe om alternatieve geneeswijzen te studeren bij prof. Henri van Praag aan de International Universitiy of Lugano. In die jaren leerde ik ook het vak om huizen met verkeerde straling goed te maken.
 
Ik doe dit werk sinds 1990 vanuit mijn natuurgeneeskundige praktijk. Ik wil er zijn voor mensen die op dit gebied hulp zoeken.