Informatiepagina's

Wat vonden eerdere deelnemers van de informatiemiddag therapieresistentie en straling?


Ik vond de gegeven informatie op de informatiemiddag duidelijk en informatief, zowel voor mij als therapeut maar ook voor andere belangstellenden en mensen met bijvoorbeeld therapieresistentie. Wat ik een originele benadering en een eye-opener vind, is dat niet alleen de mens centraal staat met zijn klachten, maar vooral ook de invloed van de omgeving op de (gezondheid van) de mens.
Erik komt in zijn presentatie, het geven van informatie en het beantwoorden van vragen open, oprecht en betrokken op mij over. Bovendien is hij een kei in zijn vak en een autoriteit op het gebied van technische- en aardstraling én de invloed daarvan op de mens. Zijn intenties kwamen op mij over als zuiver en hij stelt zijn wetenschap en ervaring vrijwel belangeloos ter beschikking, met als hoger doel het helpen van mensen.
Arthur van der Berg, Massagetherapie Almere

Mijn partner en ik zijn naar de informatiemiddag gekomen, omdat ik al jaren gezondheidsklachten heb, die maar niet verdwijnen. Wij waren erg onder de indruk van de manier waarop Erik een paar proefpersonen doormeette. Ook merkten we dat Erik ongelofelijk veel kennis heeft van zijn vakgebied en dat op een toegankelijke manier vertelde. Ik heb daar veel vertrouwen in en ik ga me ook door hem laten doormeten.
Louis


De middag was een inspiratie en een bron van info en doorkijk en bevestiging in wat ik altijd al voelde wat klopt of niet. Wat voelt dat goed een verhaal te hebben gehoord over wat terug gaat naar de bron. Mooi om te zien hoe er gemeten wordt op verschillende mensen, met en zonder huis. Wat een concentratie met z'n allen, mooi. Dit was een openbaring. Wat voelde ik me goed, blij, toen ik naar huis ging. Dankbaar dit te hebben mogen bijwonen. Dankjewel Erik voor de heilzame, constructieve en informatieve middag.
Bettie


Afgelopen zaterdag reed ik naar Zeist voor de presentatie van Erik. Na de persoonlijke ontvangst gaf Erik op zijn heel eigen manier uitleg over zijn manier van werken. Hij behandelt eigenlijk alleen therapieresistente personen. Als iemand belt met de mededeling dat zijn huis niet goed is, en of Erik maar even komen wil om dat te corrigeren, dan krijgt hij/zij te horen dat dat anders gaat. Hij begint namelijk altijd met een consult bij hem in de praktijk. Dan meet hij het “huisbuisje”door dat aan de betreffende persoon is toegestuurd en minimaal een week in de slaapkamer heeft gelegen. Aan de hand van het uitlezen van het huisbuisje bepaalt Erik of het zinvol is om het huis te onderzoeken.
In de informatiemiddag van 12 november heeft Erik ook 4 personen “doorgemeten”die zo’n buisje bij zich hadden. Hij legde uit waar deze mensen een blokkade hebben en of er door het huis te corrigeren verbetering mogelijk is. Het is niet vanzelfsprekend om bij iedereen het huis te corrigeren. Erik doet zijn metingen met een Lecher-antenne, een soort van wichelroede. Twee jaar geleden heb ik één van zijn boeken hierover gelezen. Een nogal technisch boek en ik vind het allemaal nogal wonderlijk, maar ik ben heel  blij dat ik in september 2016 toch de stap heb gezet. Toen heeft Erik, na een consult, ook ons huis gecorrigeerd. Nadat ik meer dan 25 jaar slecht geslapen heb, slaap ik nu weer dieper, langer en rustiger. Ook mijn man en dochter merken verbetering. Als je ook dergelijke problemen hebt, kan ik je een bezoek aan Erik van harte aanbevelen!

A.

Ik vond het een uiterst informatieve, interessante middag over dit oeroude onderwerp en er werd goed de tijd genomen voor het beantwoorden van vragen. Het onderwerp 'aardstralen' klinkt ons onwenning in de oren, maar je huis/slaapplek daarop controleren is compleet logisch als therapieën geen uitwerking op je hebben. Je kunt therapieën volgen tot je een ons weegt, maar alles kan teniet worden gedaan als je huis/slaapplek op een verkeerde plek staat. Dat werd heel helder uiteengezet op deze middag. Ongelofelijk dat daar zo weinig aandacht voor is door medici/therapeuten. Goed dat dankzij mensen als Erik Kasteleyn steeds meer 'patiënten' bij dit soort informatie kunnen komen!
Carola

Beoordeling positief. Vier metingen (aan proefpersonen) voor één middag wel veel, twee lijkt voldoende, waardoor gelegenheid tot vragen stellen blijft. Het principe dat allerlei het energieveld van de mens kan verzwakken, waardoor ziekte kan ontstaan, is interessant. De extra ingang van GeoVitaal mag m.i. nog krachtiger worden gebracht. Alsmede de beperkingen. Ik vind het storend dat collega-therapeuten pas na 20 jaar doorsturen
(door Erik gegeven voorbeeld) en niet al veel eerder de begrenzing van de behandeling aangeven.
Elisabeth Vrijburg


Vond het een leuke en leerzame middag met een goede opkomst. Af en toe was het wel een wat technisch verhaal en raakte ik de draad even kwijt. Al met al voldeed de info en middag wel aan mijn verwachting en was het goed om te weten, dat je naast aardstralen ook hinder kan ondervinden van technische straling. Ook goed om te weten is, dat je heel veel zelf kan doen om minder last van straling te hebben. Kortom weer wat bijgeleerd.
Eric de Boer

Wij hebben de introductiemiddag van GeoVitaal bijgewoond. Het is prettig om die 'stralingswereld' beter te leren kennen en begrijpen. De locatie was eenvoudig maar heeft een voortreffelijke atmosfeer. Het lijk
t ons heel handig om voor het eerste consult in de medische praktijk de technische belastingen te kunnen bepalen. Mocht Erik zijn kennisoverdracht nog verder willen uitbouwen, dan zijn wij daar zeker in geïnteresseerd!
Gerti en Rob


Ik heb de middag als zeer leerzaam ervaren. Er is veel informatie  gedeeld en met beeldmateriaal verduidelijkt. Vooral het in mijn ogen technische stuk van het verhaal, is voor mij begrijpelijk geworden. Wat ik daarbij ook heel prettig vond; dat Erik zoveel mogelijk op zoek gaat naar een wetenschappelijke verklaring. Deze middag heeft voor mij vooral de ogen geopend hoe makkelijk ik de vooruitgang en de daarbij behorende apparaten die ontwikkeld worden, omarm. De gevolgen voor het menselijk lichaam en de omgeving, daar ben ik mij veel bewuster van geworden.
Met het testen op zich kon ik niet zoveel omdat ik daarin toeschouwer ben en geen waarnemer. Wat Erik voelt en test, kon ik op dat moment niet volgen en heeft voor mij geen toegevoegde waarde.
De informatie die ik heb geleerd is, daar waar mogelijk, direct toegepast. Dect-telefoon uit de slaapkamer, alle elektrische apparaten verwijderd of de stekker uit het stopcontact, Wi-Fi 's nachts uit.
Ik bezocht de middag i.v.m. professionele nieuwsgierigheid en voor de klachten van mijn partner. Onverwacht zijn de maatregelen die  getroffen zijn vooral voor mij zeer voordelig. Vanaf de eerste nacht kan ik verschil merken in de kwaliteit van mijn slaap. Voorheen was ik een hele diepe slaper, die moeizaam wakker kan worden. Daar is verandering in gekomen. Ik ben me bewuster van de "nacht", waarmee ik bedoel dat ik mij bewuster ben van mijn slaapcyclus. Het is ook makkelijker voor mij om wakker te worden en voel ik mij een stuk vitaler op de dag.
Yolanda