Agenda

Informatiemiddag therapieresistentie en straling, zaterdag 18 april 2020


IN VERBAND MET DE HUIDIGE CORONA-CRISES GAAT DEZE BIJEENKOMST NIET DOOR

Als natuurgeneeskundig therapeut zie ik veel cliënten met therapieresistentie. Deze mensen hebben gezondheidsklachten, die niet of nauwelijks zijn verbeterd door het werk van vaak zeer kundige reguliere en alternatieve collega-behandelaars. Heel vaak is straling op de slaapplek de blokkerende factor. Mijn manier van werken is dan om eerst de slaapplek stralingsvrij te maken. Vaak verdwijnt dan de therapieresistentie en kan de cliënt verder geholpen worden.

Over straling, ziekte en gezondheid kunt u lezen in mijn gratis E-Book ‘Zélf aan de slag met straling op je slaapplek’, klik hier. Misschien bent u daarnaast geïnteresseerd om hier meer over te weten in een van deze bijeenkomsten.


Hierbij nodig ik u uit voor de informatiemiddag van zaterdag 18 april 2020. Op die middag krijgt u uitgebreide informatie over dit onderwerp en kunt u alle vragen stellen die u wilt. Daarnaast laat ik zien dat straling op de slaapplek meetbaar is aan het lichaam van de cliënt.

Het is de bedoeling om deze metingen bij een aantal mensen te demonstreren. Vindt u het leuk of interessant om als proefpersoon hieraan mee te doen? Laat me dit dan van te voren even weten, want het vraagt wat administratieve voorbereiding.

Plaats: Landgoed Dijnselburg (in het midden van Nederland)

Datum: Zaterdag 18 april 2020

 
Aanvang: We beginnen om 13.00 uur en sluiten af om 17.00 uur
 
Kosten: € 25 (inclusief BTW)

Maximum aantal deelnemers: 20 mensen
 
Opgave/extra informatie: Wilt u zich opgeven of heeft u behoefte aan meer informatie? U kunt me bereiken via de mail: 
info@geovitaal.nl of telefonisch: 033-4321767.

Wilt u weten wat eerdere deelnemers van deze bijeenkomsten vonden? Klik dan hier


Klik hier om terug te gaan naar de Agenda