Ervaringen cliënten

Waterader


Ik was vertrouwd met deze woonplek. We besloten om mijn geboortehuis te slopen en op dit perceel een nieuw woonhuis te bouwen.
Omdat ik door mijn ouders vertrouwd was gemaakt met het fenomeen wateraders op deze plek besloot ik voor de bouw van onze nieuwe woning in 1997 op zoek te gaan naar een deskundige die raad wist met deze wateraders. Bij “toeval” kwam ik in contact met Erik Kasteleyn die mij het advies gaf om te bouwen op deze locatie en er eerst een half jaar in te wonen.
Inmiddels had een halfjaar woonervaring in het oorspronkelijke woonhuis en na oplevering een half jaar wonen in het nieuwe huis het volgende geleerd.
Mijn vrouw die zeer sensitief is vond dit geen fijne woonplek en had in die tijd een sterke behoefte om vooral niet op deze woonplek te willen zijn. Voor haar vreemde kwalen als hoofdpijn en rugpijn kwamen in deze woonperiode veelvuldig voor.
 
Erik heeft na een half jaar wonen in de nieuwe woning een huisonderzoek uitgevoerd, waarbij er inderdaad een zware waterader-pathologie werd aangetroffen. Ook kon worden geconstateerd dat mijn vrouw onder invloed was van deze pathologie. Een zorgvuldig door Erik aangebracht harmoniserend systeem moest hierin binnen ca. 3 weken verbetering geven. Ik moet zeggen dat mijn vrouw gezien haar ervaringen op deze locatie bij het zien van de harmoniserende buisjes erg sceptisch was. Zij had tenslotte ervaren hoe belastend wateraders kunnen zijn.
 
Echter het volgende gebeurde. Na ca. 3 weken gaf ze van de ene op de andere dag aan dat het goed was. Dat het huis goed voelde. Sindsdien wonen we met veel plezier in ons huis dat zeer harmonisch aanvoelt. De eerdere klachten zijn dan ook als sneeuw voor de zon verdwenen.  Sterker nog, het huis voelt als een thuis en we zijn er graag. De wateraders zijn niet verdwenen, maar hebben een harmonisch en zelfs positief voedend karakter gekregen. Nu al weer meer dan 15 jaar.   
 
Monique en Wil Janssen