Ervaringen cliënten

Vertrouw op je gevoel en ga op zoek naar oplossingen


Na jaren bijna recht onder een hoogspanningsleiding gewoond te hebben, hebben mijn man en ik besloten te gaan verhuizen Oorzaak: toenemende gezondheidsklachten en advies van een behandelend arts.

De nieuwe woonplek was prettig, klachten werden minder, energie nam toe. Na een paar jaar werd er echter op ongeveer 150 meter van ons huis een GSM-mast geplaatst, later aangevuld met een UMTS-gedeelte. Ik kreeg opnieuw klachten. Voelde me heel onrustig, vooral in de slaapkamer. Als ik een minuut of 10 in bed lag, had ik de neiging om te vluchten. We hebben toen een andere kamer als slaapkamer in gebruik genomen, een groot deel van de onrust verdween. Ook hebben we het huis laten onderzoeken door een woonbioloog, de straling van de mast was  hoog en ook de elektrische installatie in huis zorgde voor een belasting. Na aanleiding van dit onderzoek hebben we ons huis voor een groot deel gesaneerd. Opnieuw meer rust in mijn lijf, vooral toen ook de zendmast jaren later weggehaald werd.
 
Maar toch was er nog "ïets". Erik Kasteleyn kwam toen in beeld. Ik woonde een lezing van hem bij tijdens de Nationale Stralingsdag in Den Bosch (2009) zeven jaar geleden. Ik heb zijn boek ‘Het geheim van de levensenergie’ gekocht (en gelezen), een cursus bij hem gevolgd en gevraagd of hij bij ons thuis wilde meten.
 
Erik stuurde me een testbuisje op voor een consult in zijn natuurgeneeskundige praktijk. Hiermee kon hij vaststellen dat er inderdaad nog een stoorveld in mijn huis zat. Hij is toen bij ons thuis geweest en daar bleek de voormalige slaapkamer de boosdoener te zijn. Erik is met de energie in die kamer aan het werk gegaan en heeft in huis symboolkaartjes opgehangen. Die kaartjes hebben de energie, met name in de woonkamer, direct verzacht. De scherpe prikkeling op mijn huid was weg.
 
Dat is nog niet alles. Een merkwaardige ervaring overkwam me een week of 3 later. Ik liep de oude slaapkamer in en voelde een totale verandering van energie. Ik kon de kamer inlopen zonder dat ik "tegengehouden"werd. Ik voelde me licht, een zware onderdrukkende energie was verdwenen. Heel bijzonder om te ervaren. Onze woning is nu weer een thuis, waar ik niet uit hoef te vluchten. Mijn conclusie: Vertrouw op je gevoel en ga op zoek naar oplossingen.

Oud-cliënte die er de voorkeur aan geeft om anoniem te blijven. In haar eigen woorden: "het gaat om het verhaal, niet om mij".