Ervaringen cliënten

EHS en geopathie ('aardstralen')


Geopatische belasting (‘aardstralen’) verergert EHS-klachten
 
Eind 2015 heb ik contact opgenomen met Erik voor hulp. Ik had wat video's van hem gezien en zijn site bezocht, en had sterk het gevoel dat hij me verder zou kunnen helpen.  Ik had al langer het gevoel last te hebben van geopatische belasting (‘aardstralen’) en ik las dat Erik hierbij kan helpen.
 
In het verleden waren hier al eens 2 wichelroedelopers geweest i.v.m. aanwezige geopatische belasting; de ene plaatste een koperen plaat, de ander een koperen 8. Dit had niet echt geholpen.
 
Ik sliep slecht en was erg snel moe. Mijn allergische voedselreacties waren behoorlijk en ik had nogal veel last van EHS. EHS staat voor Elektro Hyper Sensitiviteit. Hierbij hebben mensen gezondheidsklachten door de kunstmatige elektromagnetische straling van het draadloos communiceren zoals WiFi, smartphones, zendmasten etc.
 
Omdat ik niet in staat was naar Erik zelf toe te reizen, kwam hij bij ons aan huis. Hij heeft het huis doorgemeten en vond een sterke geopatische belasting. Met zijn systeem heeft hij deze geopathie in ons huis in orde gemaakt. Ik heb dat sterk gevoeld, de sfeer werd hierdoor een stuk lichter.
 
Het afgelopen half jaar heb ik een geleidelijke verbetering van mijn gezondheidsklachten bemerkt. Het ging niet ineens, maar gaandeweg. De allergrootste winst is wel, dat ik merkte dat mijn EHS stukken minder werd, maar dit ging heel geleidelijk. Verdwenen is het niet en ik stel mijzelf zo min mogelijk bloot aan draadloze velden, heb thuis alles bekabeld en het huis deels afgeschermd.
 
Maar een boodschap doen in een winkel met wifi gaat weer zonder directe klachten. Een paar maanden nadat Erik bij mij thuis geweest was, zat ik met een vriendin op een terrasje en ze zei plotseling tegen mij: 'heb je eigenlijk wel door dat je hier buiten op een terrasje zit? Dat was eerst niet mogelijk!'
 
Ook zijn mijn allergische reacties minder, al zijn ook die niet geheel verdwenen. 
 
Je zou kunnen zeggen dat geopatische belasting EHS klachten verergert (en ook andere klachten). In mijn geval was dit zeker het geval!
 
Alice Lentjes, Ruurlo.