Informatiepagina's

kladblok pagina


• Gratis E-Book
Het E-book 'Zelf aan de slag met straling op je slaapplek' kunt u gratis downloaden, klik hier.

• Informatiebijeenkomst therapieresistentie en straling
Heeft u gezondheidsklachten die maar niet opknappen ondanks uw bezoek aan goede artsen en therapeuten? Dan is er een kans dat u therapieresistent bent en dat straling op uw slaapplek daar een rol bij speelt. In de informatiebijeenkomst therapieresistentie en straling kunt u daar alles over te weten komen. Bent u hierin geïnteresseerd, klik dan hier. Wilt u weten wat eerdere deelnemers van deze bijeenkomsten vonden? Klik dan hier.

• Lezingencyclus De integrale benadering van straling 
Wilt u meer weten over straling, ziekte en gezondheid? Dan is de lezingencyclus De integrale benadering van straling misschien interessant voor u. Hierin staat centraal, dat er voor straling vijf verschillende invalshoeken of dimensies kunnen worden onderscheiden. Bent u hierin geïnteresseerd, klik dan hier.

• Zelf leren wichelroedelopen
Sinds mensenheugenis worden aardstralen met de wichelroede gemeten. Wilt u zelf eens proberen of u dat ook kunt? GeoVitaal organiseert een introductiedag, klik hier.

• Video aardstralen en kanker
De bekende arts Henk Fransen houdt zich bezig met het verstrekken van informatie over alternatieven bij kanker. In dat kader organiseerde hij op 12 en 13 september 2015 de bijeenkomst ‘De zoektocht naar genezing’ (www.henkfransen.nl). Ik had de eer op die bijeenkomst een lezing te mogen houden over aardstralen en kanker, klik hier.